MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DİJİTAL DÖNÜŞÜM ODAĞINDA MESLEKİ EĞİTİM VE İŞ DÜNYASI KONFERANSINA KATILIM SAĞLADIK

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ;  genç nüfusla istihdam, üretim ve geleceğin işleri ilişkisini iyi kurup eğitim ve iş gücü piyasasında 21. yüzyılın beklentilerine uygun eğitim modelleri ve iş ortamları oluşturmak, sektörün ve eğitim sisteminin temel sorunlarına çözüm önerilerinin üretilmesi amacıyla 15-16. Şubat 2024 tarihinde ''Dijital Dönüşüm Odağında Mesleki Eğitim ve İş Dünyası Konferansı'' ve ''Mesleki Eğitim ve İş Dünyası İş Birliği Çalıştayı'' düzenledi.

15 Şubat Günü gerçekleşen Konferansa Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ , İl Milli Eğitim Müdürü Fzailet DURMUŞ, MTSO Yönetim Kurulu, İş dünyasının ileri gelenleri ile Mesleki ve Teknik Eğitime bağlı Okulların Müdürleri katılım sağladı.

Dijital Dönüşümün merkezinde Mesleki ve Terknik Eğitimin ele alındığı konferansa Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini temsilen Okul Müdürü Mehmet Murat OKATAN iştirak etti.

15-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 09:11 - Görüntülenme: 76