MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEKİ TANITIM VE YÖNLENDİRME FALİYETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZU TANITTIK

Mersin Yenişehir İlçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri okul müdürlükleri tarafından Mesleki Eğitim Tanıtım ve Yönlendirme Faaliyetleri kapsamında Resmi ve Özel ortaokul müdürlüklerimizde öğrenim gören 8.sınıf öğrencilerine, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenlere, 26 Nisan 2024 cuma günü Şevket pozcu Anadolu lisesi toplantı salonunda  bilgilendirme ve tanıtım yapıldı.

Okulumuz hakkındaki genel bilgiyi Okul Müdürü Murat OKATAN verirken Makine ve Tasarım Teknolojileri Alan Şefi İbrahim TEKER, Yenilebilir Enerji Teknolojisi Alan Şefi Özkan KARA ve Yiyecek İçecek Hizxmetleri Alan Şefi Berna ÇİMAR kendi alanları ile ilgi sunum gerçekleştirdiler.

Toplantıya mesleki ve teknik eğitim ve hizmet birimi şube müdürü Abdurrahman AKBUĞA, mesleki ve teknik eğitim hizmet birimi şefi ve memuru, resmi özel ortaokul müdürlüklerinde görev yapan müdür yardımcıları, rehber öğretmenler ve resmi Mesleki Teknik Anadolu lisesi'nde görev yapan okul müdürü ve alan bölüm şefleri katıldı.

30-04-202430-04-2024

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 12:28 - Görüntülenme: 50