MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

M. Murat OKATAN - Okul Müdürü

1971 yılında Antakya´da doğdu.  ilk ve orta öğrenimini İskenderun´da tamamlamıştır. İskenderun Endüstri Meslek Lisesi Makina Model bölümünden 1988 yılında mezun olmuş. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makina Model bölümünü kazanmıştır. Üniversiteden 1992 yılında Teknik öğretmen olarak mezun olmuştur. 1992 Aralık ayında Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğretmen olarak atanmıştır. 1992-2010 yılları arasında Atölye ve Meslek Dersi Öğretmeni,  Alan Şefi ve Bilgisayar Formatör Öğretmeni olarak Mersinde farklı okullarda çalışmıştır.

2010-2011 öğretim yılında Kadri Şaman MTSO Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı

2011-2019 yılları arasında Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı

Bu süreçte Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bir çok projesinde görev yapmıştır. Ulusal Ajans, Tübitak, Ersmus+ ve Sodes Projeleri yürütmüştür.

04.10.2019 tarihinde Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak görevlendirilmiştir.